Відвідувачі кіровоградських кафе грабують один одного

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

У Кіровограді працівники поліції затримали підозрюваного у пограбуванні. Зловмисником виявився раніше судимий 32-річний житель обласного центру. Під час конфлікту в одному з закладів відпочинку чоловік відібрав у іншого відвідувача гроші та особисті речі.

До Кіровоградського відділу поліції з повідомленням про подію звернувся 42-річний потерпілий – повідомляє   Кіровоградський відділ поліції.

За попередньою інформацією, місцеві жителі відпочивали в кафе. Згодом між відвідувачами, які перебували у стані алкогольного сп’яніння, виник конфлікт. Зловмисник наніс своєму опоненту удар в область голови, після чого забрав у нього з кишені гроші у сумі 600 гривень, ключі, документи і втік.

– У результаті проведення низки оперативно-розшукових заходів працівники кримінального блоку встановили та затримали зловмисника, – повідомив начальник Кіровоградського відділу поліції Ігор Пайлик. – Чоловік повністю визнав свою вину у вчиненні кримінального правопорушення.

Як з’ясувалося, грошові кошти злодій встиг витратити на власні потреби.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 «Грабіж» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

Затриманий раніше вже відбував покарання за скоєння пограбування.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар