ДТП на Кіровоградщині: автівка не розминулась із велосипедом (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Правоохоронці затримали водія, який намагався зникнути з місця дорожньо-транспортної пригоди. За попередніми даними, у місті Знам’янка водій автомобіля здійснив наїзд на велосипед, на якому рухалася 55-річна жінка. У результаті ДТП потерпіла отримала тілесні ушкодження та була госпіталізована до лікувального закладу.

До Знам’янського відділу поліції 27 листопада надійшло повідомлення про те, що на одній з вулиць районного центру сталася дорожньо-транспортна пригода.

«Правоохоронці встановили, що близько 17-ї години на неосвітленому проміжку автодороги 41-річний водій автомобіля здійснив наїзд на велосипед під керуванням місцевої жительки. Травмовану жінку доправили до лікарні, тим часом водій транспортного засобу намагався зникнути з місця аварії, але вже через кілька хвилин був затриманий», – розповів начальник Знам’янського відділу поліції Андрій Бензар.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами». Санкцією статті передбачено покарання у вигляді штрафу, виправних робіт на строк до двох років, арешту на строк до шести місяців, обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

За матеріалами Знам’янського відділу поліції ГУ НП України в Кіровоградській області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар