Кіровоградська поліція підозрює “Правий сектор” у нічному розбої (ФОТО)

????????????????????????????????????

Невідомі в масках, які вчора ввечері розтрощили відділення «Національної лотереї» в центрі Кіровограда виявилися представниками “Правого сектору”. По опівночі на окружній дорозі за містом їх затримали представники поліції.

“На окружній бійців Правого Сектору зупинила машина ДАІ, під’їхали ще декілька автомобілів із міліціонерами. Протягом двох годин бійців утримували там. Дівчат, які знаходяться також у автомобілі змушували ходити в туалет на вулиці в присутності міліціонерів. Ніяких звинувачень не висовували”, – повідомила Першій електронній речниця “Правого сектору” Олена Гончаренко.

Читайте також: “Кіровоград: невідомі в масках і з автоматами розтрощили приміщення «Національної лотереї» (ФОТО)”

У свою чергу поліція на сайті УМВС України в Кіровоградській області повідомляє, що до поліції від працівників однієї з недержавних охоронних фірм повідомлення надійшло після 23-ї години. На місце події виїхала слідчо-оперативна група. З’ясувавши обставини пригоди та прикмети підозрюваних, правоохоронці невдовзі встановили їх місцезнаходження. Ними виявилися 7 осіб віком від 21 до 48 років. Троє – мешканці Кіровоградщини, інші з Херсонської Чернівецької та Львівської областей.

Як з’ясувалося, особи прибули до обласного центру на легковому автомобілі, що належить одному з підозрюваних, після «відвідин» закладу на тому ж транспортному засобі та вже з чужим майном намагалися виїхати за межі області.

За результатами перевірки, що проводилася правоохоронними органами раніше, даний заклад є пунктом розповсюдження державної лотереї і має весь передбачений законом пакет дозвільних документів на здійснення цієї діяльності.

Офційна реєстрація події за повідомленням поліції звучить так: “Невідомі, в камуфляжах, із закритими балаклавами обличчями та зі зброєю в руках, увірвалися до одного із закладів обласного центру, розтрощили компютерну техніку та прихопили з собою компютерні сервери, жорсткі диски з інформацією з камер відеоспостереженнята грошові кошти у сумі 42 тисячі гривень”.

За фактом нападу розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 187 «Розбій» Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 12 років з конфіскацією майна. Вилучене направлено на дослідження.

Нагадаємо, сьогодні “Правий сектор” дасть офіційну прес-конференцію, на якому буде повідомлено всі деталі справи.

Фото кореспондента Першої електронної

Поширити:

Залишити коментар:

коментар