На Кіровоградщині чоловік влаштував сервіс-центр для наркоманів (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

У жителя Кіровоградщини вилучено 5 кг марихуани, яку він планував збути. За попередніми даними, вартість наркотичного засобу складає близько 15 тисяч гривень.

Днями працівники відділу четвертого територіального управління Департаменту протидії наркозлочинності Нацполіції України провели санкціонований обшук у домоволодінні 32-річного жителя Новомиргородського району.

У помешканні чоловіка було виявлено кілька пакетів з особливо небезпечним наркотичним засобом – марихуаною, яку він зберігав з метою подальшого збуту.

Крім того, встановлено, що громадянин надавав місцевим жителям своє домоволодіння для вживання наркотиків.

Сам господар є наркозалежною особою, раніше судимий за наркозлочини.

За цими фактами розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів» та ч. 1 ст. 317 «Організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів» Кримінального кодексу України.

Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років.

За матеріалами відділу четвертого територіального управління Департаменту протидії наркозлочинності Національної поліції України

Поширити:

Залишити коментар:

коментар