Кіровоградщина: 5 років позбавлення волі за мопед (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Правоохоронці встановили особу крадія та повернули власнику транспортний засіб. Раніше судимий за крадіжки 37-річний житель міста Знам’янка незаконно заволодів мопедом потерпілого вартістю близько 5 тисяч гривень. За вчинене йому загрожує до п’яти років позбавлення волі.

До правоохоронців надійшла заява від 27-річного жителя районного центру про те що, біля однієї з водойм він залишив свій транспортний засіб без нагляду, а коли повернувся виявив його відсутність.

– Особу зловмисника встановили. Як з’ясувалося, місцевий житель, проходячи повз мопед, вирішив його викрасти. Сів на транспортний засіб та поїхав додому, де і переховував здобич, – розповів керівник Знам’янського відділу поліції Андрій Бензар. – Мопед правоохоронці вилучили та повернули законному власнику.

1 (6)

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 289 Кримінального кодексу України «Незаконне заволодіння транспортним засобом». Зловмиснику загрожує покарання у вигляді штрафу, обмеження або позбавлення волі на строк від трьох до п’яти років.

За матеріалами Знам’янського відділу поліції

ГУ НП України в Кіровоградській області

 

Поширити:

Залишити коментар:

коментар