Генерал міліції з Кіровоградщини скоїв ДТП у Києві (ФОТО, ВІДЕО)

У Києві сталася резонансна ДТП за участі генерал-полковника міліції, який з 1974р по 1995 р. будував кар’єру на Кіровоградщині. Генерал-полковник міліції Анатолій Подоляка на позашляховику, виїхав на зустрічну смугу та протаранив легковик, повідомляє Перша електронна з посиланням на ТСН.

Лише дивом постраждалі відбулися легкими тілесними пошкодженнями. Після зіткнення  горе-водій намагався втекти з місця події, однак очевидці ДТП його затримали.

Патрульні одразу прибули на місце події та з’ясували, що водієм позашляховика є генерал–полковник міліції Анатолій Подоляка, а нині ректор міжрегіональної академії управління персоналом. У патрульних була підозра, що генерал був напідпитку, але той відмовився проходити тест на алкогольне сп’яніння.

“У нього є ознаки алкогольного сп’яніння, з місця події він зник, але патрулем був доправлений до місця події”, – каже патрульний. Як розповів очевидець ДТП, генерал після аварії почав тікати через паркани та садочок, але за ним почали бігти працівники шиномонтажу.

Для довідки: 

Генерал-полковник міліції Подоляка Анатолій Миколайович

Народився 9 листопада 1951 р. у с.Ясногірка Краматорського району Донецької області.

1969-1971 рр. – служба у Збройних силах.

З 1971- 1972 рр. – вчитель фізичного виховання та праці Новолутківської середньої школи Кіровоградської обл.

Освіта вища, у 1974році закінчив Дніпропетровську спеціальну середню школу міліції МВС СРСР, в 1978р. Київську вищу школу МВС СРСР та в 1989р. – Академію МВС СРСР.

В органах внутрішніх справ з 1972 р.

З 1972-1974 рр. – курсант Дніпропетровської спеціальної середньої школи міліції МВС СРСР

1974-1995 рр. – інспектор БРСВ Компаніївського РВВС, старший інспектор БРСВ Вільшанського РВВС Кіровоградської обл., заступник начальника, начальник Добровеличківського РВВС УВС, заступник начальника УВС Кіровоградської обл., заступник начальника УМВС України в Кіровоградській обл. – начальник міліції громадської безпеки.

1995 – 1998 рр. – начальник УМВС України у Вінницькій обл.

1998 – 2000 рр. – начальник управління Державної автомобільної інспекції МВС України.

2000-2001 рр. – заступник Міністра внутрішніх справ України.

2001-2004рр. – заступник Голови Державної податкової адміністрації України.

Нині ректор Міжрегіональної  Академії управління персоналом.

Лауреат Державної премії України в галузі науки і техніки.

Доктор юридичних наук. Заслужений юрист України.

Нагороджений відзнакою МВС “Хрест Слави”, іншими відомчими нагородами, а також відзнаками громадських і релігійних організацій.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар