Житель Кіровоградщини лікувався коноплею (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
ілюстрація

Правоохоронці застали 31-річного мешканця одного з сіл Новгородківського району на вулиці, коли він саме переносив у двох мішках нарковмісні рослини.

Учора, 18 листопада, працівники відділу четвертого територіального управління Департаменту протидії наркозлочинності Нацполіції України отримали інформацію про ймовірне вчинення громадянином кримінального правопорушення.

Під час виїзду на місце події на території Новгородківського району місцевого мешканця було затримано з речовими доказами. Чоловік переносив до транспортного засобу два поліетиленових мішки з рослинами, схожими на коноплю, загальна вага яких складає близько 10 кілограмів.

За словами зловмисника, зілля він зірвав на околиці населеного пункту та планував використовувати у лікарських цілях.

Вилучене направлено на дослідження.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту» Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання – до трьох років позбавлення волі.

Раніше чоловік неодноразово був судимий за вчинення наркозлочинів.

 

За матеріалами відділу четвертого територіального управління Департаменту протидії наркозлочинності Національної поліції України

Поширити:

Залишити коментар:

коментар