У Кіровограді спіймали досвідченого розбійника

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

40-річний раніше судимий житель обласного центру увірвався до помешкання жінки, завдав їй тілесних ушкоджень та забрав грошові кошти у сумі близько 12 тисяч гривень, 100 доларів США та 10 євро. За вчинене зловмиснику загрожує до 12 років позбавлення волі.

– Слідчі перевіряють причетність затриманого ще до щонайменше 5 розбійних нападів на території міста, – повідомив начальник Кіровоградського відділу поліції Ігор Пайлик.

Пригода сталася близько 13-ої години дня. Зловмисник дізнався від знайомих, що 67-річна жінка буде вдома сама. Через незамкнені вхідні двері чоловік потрапив до помешкання. Нападник наніс господині численні удари руками і ногами в різні частини тіла, від яких потерпіла знепритомніла. Після цього, почав нишпорити у пошуках наживи. Обшукавши квартиру, зловмисник забрав грошові кошти у сумі близько 18 тисяч гривень і втік.

Непритомну побиту жінку знайшли сусіди, які й викликали швидку допомогу та зателефонували на «102».

Знаючи, що правоохоронці вже почали пошуки, чоловік переховувався деякий час у столиці. Коли ж крадені гроші скінчилися, вирішив повернутися до обласного центру.

Завдяки отриманій оперативній інформації та проведенню слідчо-розшукових дій місцезнаходження розбійника встановили та затримали його.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 187 Кримінального кодексу України «Розбій», санкцією якої передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років.

Підозрюваному обрано міру запобіжного заходу – тримання під вартою.

Зловмисник вже має 4 судимості за скоєння аналогічних кримінальних правопорушень та в минулому році звільнився з місць позбавлення волі.

За матеріалами Кіровоградського відділу поліції ГУ НП України в Кіровоградській області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар