Кіровоградщина: 18 дітей загинуло, 615 – травмовано

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Причини дитячої смерті та травматизму обговорено сьогодні на нараді у прокуратурі області

Захід відбувся під головуванням заступника прокурора області Олексія Варакіна та за участі керівників департаментів освіти і науки та охорони здоров’я   та служби в справах дітей Кіровоградської обласної державної адміністрації, відділу КМСД УМВС України в області, управління ДАІ УМВС в області, управління ДСНС України в області, Кіровоградського обласного центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді.

Відкриваючи нараду Олексій Варакін зазначив, упродовж 9 місяців поточного року в регіоні 15 дітей загинуло через суїциди, ДТП, необережне поводження на воді, 615 дітей травмовано, скоєно 3 вбивства неповнолітніх. «Наявність вказаної негативної тенденції зумовлює необхідність вжиття всіма органами та службами в межах компетенції невідкладних заходів, спрямованих на подолання вказаної проблеми», – наголосив заступник прокурора.

У ході наради жваво обговорено шляхи впливу на ситуацію, що склалася та розроблено низку заходів, які необхідно вжити вже у поточному році.

Олексій Варакін, підводячи підсумки сказав, що без ефективної роботи правоохоронців, система яких наразі реформується, та соціальних працівників, всі прикладені зусилля не дадуть позитивного результату.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар