Жителя Кіровоградщини спіймали з кілограмом марихуани

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Наркотичний засіб удома зберігав 22-річний мешканець одного з населених пунктів Олександрівського району. За такі дії особі загрожує покарання до трьох років обмеження чи позбавлення волі. Про це Першій електронній повідомляють у  прес-службі УМВС України в Кіровоградській області.

Під час проведення розслідування за фактом крадіжки працівники міліції провели, за згодою господаря, огляд домоволодіння. У будинку жителя села правоохоронці виявили та вилучили пластикову пляшку та речовину рослинного походження, схожу на коноплю.

Чоловік пояснив, що зберігав нарковмісні рослини для власного вживання.

За висновками експертизи, вилучена речовина є особливо небезпечним наркотичним засобом – канабісом (марихуаною).

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту» Кримінального кодексу України.

Санкцією статті передбачено покарання у вигляді штрафу, виправних робіт, арешту на строк до 6 місяців, або обмеження чи позбавлення волі до 3 років.

Раніше чоловік був судимий за крадіжки.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар