Полювання на односельця: на Кіровоградщині затримано підозрюваного у вбивстві

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

44-річний раніше судимий житель Ульяновського району поцілив з мисливської рушниці у серце 64-річному знайомому. Від отриманого вогнепального поранення чоловік помер на місці.

У понеділок, 26 жовтня, до Ульяновського райвідділу міліції надійшло повідомлення від сільського голови про надзвичайну подію, що сталася на території населеного пункту.

Попередньо було встановлено, що між двома місцевими жителями, на ґрунті кримінального минулого, склалися неприязні відносини. Один з них раніше відбував покарання за вбивство, інший – за нанесення тяжких тілесних ушкоджень.

Вирішення конфліктної ситуації завершилося застосуванням зброї. Ранком, молодший з чоловіків прихопив із собою мисливську рушницю та вирушив на пошуки опонента. Зустрівши односельця біля магазину, злочинець вистрелив у нього. Поранення виявилося для потерпілого смертельним.

– На даний час зловмисника, який переховувався дві доби, затримано. Зброю, на яку чоловік не мав жодних дозвільних документів, вилучено, – розповів керівник Ульяновського РВ УМВС в області Ігор Яковлев.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України. Згідно з санкцією статті зловмиснику загрожує від 10 до 15 років позбавлення волі або довічне ув’язнення.

Вбивці оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. 

За матеріалами Ульяновського РВ

УМВС України в Кіровоградській області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар