За дві доби на Кіровоградщині сталось 7 пожеж (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

За дві доби у Кіровоградській області сталось сім пожеж. За словами рятувальників, всі пожежі були незначного масштабу.

22 жовтня

Кіровоградський район, Первозванівська с/р: виникла пожежа 2 га сухої трави на відкритій території. Причина – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.

м. Бобринець: виникла пожежа 4 м2 димоходу житлового будинку. Причина – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення.

Об 11:58 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про дим з-під покрівлі житлового будинку у м.Бобринець. Телефонував сусід, який першим помітив пожежу. На місце події прибули рятувальники ДПРЧ-24 та підрозділ пожежної охорони ПрАТ «Полтавське ХПП». Під час розвідки з’ясувалося, що горить димар на площі 4 м кв. Рятувальники оперативно ліквідували пожежу, тож значних збитків вона не завдала. Господар, який на той момент був удома, не постраждав. Причина пожежі вже встановлена – це порушення правил пожежної безпеки під час експлуатації пічного опалення. У зв’язку з цим, закликаємо жителів області вчасно лагодити печі та димарі, адже через тріщини на підлогу або перекриття може потрапити іскра. Нерідко такі порушення можуть призвести до пожежі. Пам’ятайте й про те, що забороняється залишати безпосередньо перед топковим отвором паливо й інші горючі речовини.

смт Новгородка: виникла пожежа 3 тонн сіна в господарській споруді на території приватного домоволодіння. Причина – коротке замикання електропроводки.

На пункт зв’язку ДПРЧ-27 У ДСНС в області  надійшло повідомлення від жительки смт Новгородка про  пожежу в  її гаражі. Завдяки оперативним діям рятувальників займання вдалося швидко ліквідувати, тож будівля вціліла. Проте, вогнем знищено 3 тонни сіна, яке зберігалося всередині. За попереднім висновком фахівців до пожежі призвело коротке замкнення електромережі.

Знам’янський р-н, с. Мошорине: виникла пожежа 4 м2 господарської споруди та 100 кг сіна на території приватного домоволодіння. Причина – встановлюється.

м. Кіровоград, вул. Короленка: підрозділом ДПРЧ-2 надано допомогу по відкриванню дверей квартири.

23 жовтня

Кіровоградський р-н, с. Підгайці: виникла пожежа 1,5 м2 покрівлі житлового будинку. Причина – встановлюється.

м. Кіровоград, вул. Андріївська: підрозділом ДПРЧ-5 надано допомогу по буксируванню вантажного автомобіля «Renault»  з узбіччя дороги на проїжджу частину.

Прес-служба Управління Державної служби України  з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар