На Кіровоградщині молоток ледь не став знаряддям вбивства

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

У Петрівському районі ранiше судимий 37-річний житель одного з сіл, молотком завдав 40-річному знайомому тілесних ушкоджень. За цим фактом проводиться розслідування.

До райвідділу міліції повідомлення про подію надiйшло вiд родички потерпілого, з якою він мешкає в одному будинку.

За попередньою інформацією, між чоловіками виник конфлікт під час спільного розпиття алкогольних напоїв. Згодом зловмисник прийшов до помешкання знайомого та вибивши вхiдні двері пройшов до однієї з кімнат. Там на ліжку відпочивав потерпілий. Нічого не пояснюючи, раніше судимий чоловік молотком нанiс односельцю декілька ударів по головi та тулубу. Після скоєного зловмисник утік з будинку.

Потерпілого було доправлено до районної лікарні. Медики діагностували у чоловіка численні ушкодження голови та закриту травму грудної клітини.

– Зловмисника правоохоронці затримали на одній з вулиць населеного пункту. Під час огляду його місця проживання, було вилучено молоток та одяг зi слідами, схожими на кров, – розповів начальник Петрівського РВ УМВС в області Євген Чуйко.

Нині вирiшується питання щодо повiдомлення особі про пiдозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 15 «Замах на злочин» ч. 1 ст. 115 «Умисне вбивство» Кримінального Кодексу України.

За матеріалами Петрівського РВ
УМВС України в Кіровоградській області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар