Кіровоградський студент пограбував 8-річну дівчинку

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Кіровоградські правоохоронці встановили особу зловмисника, який пограбував школярку. Ним виявився 17-річний житель області, студент одного з навчальних закладів Кіровограда. Юнак відібрав у 8-річної дівчинки мобільний телефон. За такі дії особі загрожує до чотирьох років позбавлення волі.

Повідомлення про пограбування малолітньої надійшло до Кіровоградського міського відділу міліції від батьків потерпілої.

Було встановлено, що близько 9 години ранку на території парку хлопець помітив дівчинку. У руках вона тримала мобільний телефон, який і привернув увагу грабіжника. Зловмисник підбіг до школярки вирвав з рук засіб зв’язку й втік з місця злочину. Потім продав мобілку, а отримані кошти у сумі 370 гривень витратив на власні потреби.

– У результаті проведення слідчих дій працівники карного розшуку вийшли на слід грабіжника, – повідомив начальник Кіровоградського міськвідділу міліції Ігор Пайлик.

Правоохоронці також встановили місцезнаходження мобільного телефону потерпілої. Речовий доказ вилучено та направлено на дослідження до науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС України в Кіровоградській області.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 186 «Грабіж» Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді штрафу, громадських або виправних робіт, арешту на строк до 6 місяців чи до чотирьох років позбавлення волі.

За матеріалами Кіровоградського МВ УМВС України в Кіровоградській області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар