Кропивницькі дорожники без торгів віддали 10 замовлень двом пов’язаним столичним фірмам

Державне підприємство «Агенство місцевих автомобільних доріг», що зареєстроване у Кропивницькому та опікується автошляхами Кіровоградської області, за один день прозвітувало про підписання 10 договорів на розробку проєктно-кошторисної документації. Безконкурентні замовлення на загальну суму 1,92 млн грн між собою розділили ТОВ «Містінжинірінг» і ТОВ «Інжинір буд проект».

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на “Центр медіарозслідувань “Прозоро”.

Усі проекти стосуються майбутніх поточних ремонтів доріг загального користування місцевого значення. Контракти між замовником та підрядниками було укладено протягом понеділка, 16 березня.

Столичне ТОВ «Інжинір буд проект» отримало чотири договори вартістю 752,48 тисяч гривень. Власником фірми, що відповідно до даних аналітичної платформи YouControl має податковий борг понад 60,5 тисяч гривень, є житель Києва Олексій Риковцев, якому також належить частка в ТОВ «Юридична компанія «Б.Б.Груп». Крім того контактний номер та адреса реєстрації ТОВ «Інжинір буд проект» співпадають з даними київського центру оренди кальянів «World of Hookah».

Цікаво, що до середини 2018 року співвласницею ТОВ «Інжинір буд проект» була Анастасія Березинська, якій належить ТОВ «Містінжинірінг», другий підрядник «Агенства місцевих автомобільних доріг». Ця фірма отримала 6 замовлень на суму 1,17 мільйонів гривень. Обидва підрядники зареєстровані за однією адресою: м.Київ, вулиця Еспланадна, будинок 30, офіс 5.

Анастасія Березинська є донькою проректора з науково-педагогічної роботи «Дніпровської академії неперервної освіти» Володимира Березинського та підприємиці Людмили Березинської. Остання є співвласницею дніпровської ТОВ «Дельмар Дівелопмент». Брат Анастасії Леонід Березинський до останнього часу очолював Управління Північно-східного офісу Держаудитслужби в Луганській області.

Нагадаємо, служба автодоріг Кіровоградщини віддала “камерний” підряд фірмі з орбіти нардепа від “Слуги народу”.

Читайте також: Покажи, де яма: Укравтодор запустив інтерактивну мапу доріг

Поширити:

Залишити коментар:

коментар