Через борги перед донькою кропивничанин позбувся автівки

© Pexels

Нещодавно один із мешканців Кропивницького позбувся власного автомобіля, оскільки заборгував 48 тисяч гривень аліментів на утримання власної доньки.

Про це Першій електронній газеті повідомили у прес-службі обласної юстиції.

“Згідно офіційних даних, сума боргу в чоловіка вже перевищила 48 тис. грн. Сплачувати кошти він не поспішав, тому довелося накласти арешт на його автомобіль. У результаті його колишня дружина погодилася забрати автівку собі в рахунок часткового погашення боргу”, – розповів Вадим Гуцул.

Загалом, на Кіровоградщині з початку року державні виконавці стягнули вже понад 118 млн грн аліментів.

“19 688 дітей на Кіровоградщини отримали свої законні аліменти. Це велике досягнення. Однак, далеко не у всіх випадках батьки готові добровільно надавати фінансову підтримку своїм дітям. У таких випадках доводиться нагадувати про їх батьківські обов’язки в примусовому порядку”, – відзначив керівник юстиції Кіровоградщини Вадим Гуцул.

Зазначимо, на Кіровоградщині понад 20 тисяч мешканців повинні сплачувати аліменти. Щоб нагадати злісним боржникам про їх батьківські обов’язки, державні виконавці арештовують їх майно з метою подальшої реалізації на аукціоні, а також обмежують їх у праві виїздити за кордон, керувати автівками, користуватися зброєю і полювати.

Нагадаємо, Кіровоградщина займає перше місце серед регіонів зі стягнення аліментів.

Читайте також: Ще 8 водіїв із Кіровоградщини позбулися прав через аліментні борги

Поширити:

Залишити коментар:

коментар