Кандидата в нардепи і начальника УЗЕ Духна звинувачують у тиску і зловживанні владою

скріншот із відеозвернення Володимира Духна

Сьогодні, 7 липня, працівники Управління захисту економіки Нацполіції області (УЗЕ) заблокували збір урожаю на ДП “Дослідне господарство “Червоний землероб”. Директорка підприємства Олена Злобина називає це політичним тиском з боку начальника обласного УЗЕ Володимира Духна. Адже вона є довіреною особою кандидата в нардепи Юрія Крутька – конкурента Духна на виборах до Верховної ради України. 

Про це йдеться на сайті “Без Купюр”, передає Перша електронна газета.

Як повідомила Олена Злобина, сьогодні на поле прибули три авто з правоохоронцями, а також 5-6 чоловіків спортивної зовнішності з вимогою зупинити жнива. Вони повідомили жінці, що до поліції нібито надійшла заява про ймовірне правопорушення.

“Вони наказали комбайнеру зупинити роботу. Зараз відбирають якісь свідчення. Буцімто триває незаконний збір. Але я є директором підприємства і засвідчую, що усі роботи законні. Я пропонувала поїхати в контору і показати договори найму комбайнів, але вони відмовили.

Це намагання заблокувати роботу держпідприємства і тиск з боку керівника Управління захисту економіки Нацполіції Духна, який є кандидатом у нардепи. Це тиск на мене, як на довірену особу іншого кандидата по цьому округу – Юрія Крутька. Чому я так вважаю? Бо 5 осіб, які приїхали, не показують мені документи, не представляються. Лише слідчий та два працівники показали посвідчення”, – повідомила директор держпідприємства.

Як нещодавно повідомляло інформагентство Українських національних новин, 19 червня ЦВК зареєструвала кандидатом в народні депутати по 100 округу голову Аграрної партії України Юрія Крутька. Через 5 днів на сайті ЦВК з’явилася інформація про реєстрацію в народні депутати по 100 округу кандидата з ідентичним ім’ям, прізвищем та по батькові. Згідно з властивостями word-файлу виборчої програма клона Крутька, він підготовлений автором “УЗЕ” з компанії “SPecialiST RePack”. Цей же користувач вказаний автором програми кандидата в народні депутати по 100 округу Володимира Духна.

Примітно, що абревіатура “УЗЕ” може означати управління захисту економіки, яким Духно керує сьогодні в Кіровоградській області. Раніше він працював в органах поліції в Чернігові і має звання підполковника поліції. Водночас, підприємство “Червоний землероб” підпорядковується Інституту сільського господарства Степу, директор якого Ігор Семеняка також є кандидатом і конкурентом Володимира Духна по 100-ому округу.

Читайте також: Кандидата в нардепи Євгена Лучкова викрили у підкупі виборців

Поширити:

Залишити коментар:

коментар