Олександрійські підприємці звинувачують державного реєстратора у рейдерстві

© pixabay.com

Державного реєстратора Первозванівської сільради Кропивницького району Таліну Харламову підозрюють у змові з рейдерами, які захопили олександрійські підприємства «Підйом-Сервіс» і «Підйомно-транспортне устаткування».

Про це Першій електронній газеті повідомили в прес-службі ГТУЮ Кіровоградщини.

Із відповідною заявою до управлінні юстиції звернулися підприємці Максим Коріцький, Віталій Рак та Юрій Рак, які постраждали від рейдерства. 31 травня рахунки їхніх підприємств заблокували. Шукаючи причину, чоловіки з’ясували, що державний реєстратор Харламова вивела їх зі складу засновників обох фірм, а натомість зареєструвала нових власників і змінила юридичну прописку підприємств з Олександрії на Київ.

Як зазначають у своїй заяві скаржники, усі реєстраційні дії здійснені нібито за заявами одного з них – Максима Коріцького. Однак, на час перереєстрації він був у відрядженні за межами Кіровоградщини, тож фізично не міг подати документи державному реєстратору Харламовій і нікого не уповноважував на це.

«Наразі юстиція займається справою постраждалих олександрійських підприємців. Їх заяву про визнання незаконними реєстраційних дій, вчинених державними реєстратором Таліною Харламовою, щодо ТОВ «Підйом-Сервіс» і ТОВ «Підйомно-транспортне устаткування» уже оперативно розглянули. На її основі було підготовлене подання, яке направили на розгляд до Мін’юсту», – зауважив начальник обласної юстиції Вадим Гуцул.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар