Літня аферистка здала в оренду чужу квартиру у Кропивницькому

© pixabay.com

Аферисти у Кропивницькому примудрилися здати одну й ту саму квартиру в оренду одночасно десятку людей і це при тому, що житло їм не належало. Загалом, вони виманили 50 тисяч гривень у довірливих орендарів.

Про це  йдеться в сюжеті ТСН, інформує Перша електронна газета.

Наразі відомо про десятьох ошуканих. Люди згадують, що документ на житло, який їм показували псевдовласники, був підозрілим. Як виявилося під час розслідування, квартира здається подобово, власниця розповіла, що житло в неї винайняли мати і син, які ніби-то приїхали у Кропивницький на весілля до родичів.

Спецпризначенець Олексій – один з ошуканих. Власної оселі не має, квартиру вимушений винаймати, тож перед черговою ротацією на Схід хотів змінити житло. Оголошення, що здається квартира за привабливою ціною, побачив в Інтернеті.

«Жіночка за шістдесят років. Піднялись в квартиру, я подивився, мені сподобалось, підписали договір, я віддав 5400 за два місяці. І все. Потім дали мені ключ. За кілька днів прийшов сюди з речами, але відкрити двері він не зміг.  Ключі до дверей не підходять», – розповідає військовий.

Так усього за три години шахраї заробили 50 тисяч гривень.

«Відкрито шість кримінальних проваджень за фактом шахрайства. Зараз тривають оперативні заходи по встановленню місця знаходження особи, яка має причетність до факту», кажуть у поліції.

Самі потерпілі вже з’ясували: жінка зі спільником, що представляється її сином, гастролюють різними регіонами України і вже неодноразово провертали такі афери в інших містах. Деталі дивіться на відео:

Поширити:

Залишити коментар:

коментар