У Кропивницькому ймовірно стріляли в лобове скло пасажирського автобусу

Пошкоджене лобове скло / Скріншот із відео

У Кропивницькому вчергове пошкодили комунальний автобус – 6 травня в селищі Новому ймовірно стріляли у лобове скло машини. Комунальному підприємству “Електротранс” нанесли шкоди на суму понад 6 тис. грн. Але найстрашніша шкода могла б статися, якщо б від пошкодження скла постраждав водій під час руху, адже отвір від ймовірного пострілу знаходить на рівні голови водія.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією зі сторінки міськради Кропивницького у Facebook.

Як розповів директор КП “Електротранс” Олександр Луценко, відпрацювавши зміну на маршруті №274 водій помітив це пошкодження. Отвір дуже схожий на слід від пострілу.

Керівник транспортного підприємства наголосив, що у великогабаритному автобусі МАЗ із селища Нового може їхати понад сотня людей. І якби цей постріл зашкодив водію під час руху, могла б статися серйозна катастрофа.

Олександр Луценко звернувся до поліції з проханням серйозніше поставитися до розслідування цього випадку, а також попросив небайдужих громадян повідомити правоохоронців, якщо вони були очевидцями цього злочину.

Нагадаємо, в лютому в селищі Новому вже був випадок пошкодження автобусу. Також 1 січня 38-річний кропивничанин вистрілив з пневматичного пістолета у двері автобуса №123.

У листопаді 2017 року двоє нетверезих чоловіків побили водія 118-го автобуса і зірвали виїзд двох рейсів.

У лютому 2018 року на вул. Жадова, біля магазину АТБ невідомі розбили скло середніх дверей тролейбусу, який рухався за маршрутом №9. Були навіть припущення, що у скло вистрілили.

У травні минулого року на територію комунального підприємства “Електротранс” кинули банку із займистою сумішшю. Так званий “коктейль Молотова”, на щастя, не загорівся.

Окрім того, у 2017 році комунальні автобуси регулярно закидували яйцями. Такі випадки мали місце на Завадівці, Кущівці та на сел. Молодіжному.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар