У Кропивницькому районі чоловік продавав психотропи

Поліцейські Кіровоградщини викрили чоловіка у збуті наркотиків. 32-річний мешканець Кропивницького району нібито продавав психотропну речовину у себе вдома та в громадських місцях. Якщо провину чоловіка доведуть, йому загрожує позбавлення волі на строк до дванадцяти років.

Про це повідомляє Перша електронна газета за матеріалами управління протидії наркозлочинності поліції Кіровоградської області.

Працівники управління протидії наркозлочинності спільно зі слідчими Кропивницького районного відділення під час проведення санкціонованого обшуку за місцем мешкання 32-річного чоловіка виявили та вилучили близько 20 гр психотропної речовини – метамфетаміну.

Особу затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, суд обрав міру запобіжного заходу – тримання під вартою.

Вилучене направлено на дослідження до НДЕКЦ МВС в Кіровоградській області.

За висновком експертизи, за цим фактом буде прийнято рішення щодо притягнення громадянина до кримінальної відповідальності за ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. За такі дії особі загрожує позбавлення волі на строк до дванадцяти років з конфіскацією майна.

Якщо Вам відома інформація про осіб, причетних до вчинення наркозлочинів, не залишайтесь байдужими, повідомляйте за телефоном гарячої лінії 095 189 4350, на електронну пошту kirovohrad@antidrug.gov.ua.

55353ab4d1dc617ef158b9d2b03cced0.jpg

Поширити:

Залишити коментар:

коментар