10 років тюрми загрожує маршрутнику з Кіровоградщини, який забив насмерть колегу в Києві

© pixabay.com

31-річному водію маршрутного таксі з Кіровоградщини, який у січні забив насмерть свого колегу в київському гуртожитку, загрожує до десяти років позбавлення волі. На час розслідування суд обрав підозрюваному міру запобіжного заходу у вигляді нічного домашнього арешту.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією відділу комунікації поліції Києва.

Слідчі завершили розслідування і обвинувальний акт направили до суду.

Нагадаємо, подія трапилася у січні в Дніпровському районі столиці. Тоді до поліції надійшло повідомлення, що у кімнаті гуртожитку на вулиці Кибальчича виявили мертвим 43-річного уродженця Сумщини.

Як розповів начальник Дніпровського управління поліції Олександр Кузьмін, у ході досудового розслідування слідчі встановили, що чоловіки працювали водіями на маршрутках. Вони спільно проживали в одному гуртожитку та періодично вживали спиртні напої.

«Наприкінці робочого дня під час чергового застілля у кімнаті чоловіки побилися. Конфлікт продовжився у загальному коридорі, після чого опоненти нібито розійшлися, але вранці сусіди виявили сумчанина мертвим. Щоби уникнути відповідальності, інший учасник бійки втік з місця події», – повідомив Олександр Кузьмін.

Однак оперативники розшукали зловмисника. 31-річного уродженця Кіровоградщини затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Правоохоронці з’ясували, що чоловік раніше не мав проблем із законом.

«Відомості про подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною другою статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Підозрюваному на час розслідування суд обрав міру запобіжного заходу у вигляді нічного домашнього арешту. На даний час досудове розслідування завершено та обвинувальний акт передано до суду. Йому загрожує до десяти років позбавлення волі», – додав начальник управління поліції.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар