У Знам’янці судитимуть водія, який насмерть збив 4-річного хлопчика

© styler.rbc.ua

Завтра, 4 квітня, о 12:00 у Знам’янці відбудеться судове засідання у справі ДТП у селі Богданівка, внаслідок якого помер 4-річний хлопчик. Тоді винуватець аварії втік із місця пригоди, однак згодом його затримала поліція. Попередньо, він їхав нетверезим за кермом. Як виявилося, хлопчик був єдиним сином військового з 34 ОМПБ. 

Заклик прийти на суд на своїй сторінці у Facebook оприлюднила волонтерка Вікторія Касьянова, повідомляє Перша електронна газета.

“На засідання вперше буде доставлений обвинувачений. Прошу громадських активістів Знам’янки приділити максимум уваги цій справі та прийти на суд. Злочинець має отримати максимальний термін покарання, а ми – підтримати родину і зараз, – додала волонтерка.

3f29db78d5eea5b1a94ef2638a133cbd.jpg

Нагадаємо, подія сталася ввечері 14 грудня 2018 року. Поліція повідомляла, що троє місцевих жителів на автомобілі ЗАЗ у стані алкогольного сп’яніння поверталися з риболовлі та скоїли наїзд на дитячі санчата, в яких перебував чотирирічний хлопчик. 37-річний водій зник із місця події.

Унаслідок аварії дитина отримала тяжкі тілесні ушкодження. Хлопчика госпіталізували у дитячу обласну лікарню, де він впав у кому, а згодом помер. Як виявилося, дитина – син військового з 34 ОМПБ.

Знам’янський суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою терміном два місяці.

Санкція інкримінованої статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 8 років.

0924cff81f455fdc9cf6f8a7a0925ee6.jpg

Поширити:

Залишити коментар:

коментар