Біля бізнес-центру “Ельворті” не розминулися Volkswagen та ЗАЗ

© Ілля Панішко у Telegram-чаті "Безпечне місто"

Учора, близько 18:00 на перетині вулиць Євгена Чикаленка та Кавалерійська, біля бізнес-центру Ельворті, сталася ДТП за участю автівок Volkswagen Golf та ЗАЗ Lanos. Постраждалих у зіткненні не було, водії розійшлися за європротоколом.

Про це Першій електронній газеті повідомив речник патрульної поліції області Дмитро Поперешняк.

Водій Volkswagen Golf не дотримався правил проїзду перехресть та здійснив зіткнення з автомобілем ЗАЗ Lanos. Водій Volkswagen Golf свою провину визнав. Ситуацію вирішили за допомогою європротоколу.


Нагадаємо, учора, 23 лютого, на вул. Академіка Корольова у Кропивницькому водій за кермом вантажної “Газелі” білого кольору з номером ВЕ 5829 … пошкодив комунальний тролейбус, який їхав за маршрутом №9 і втік. На місце події викликали поліцію, водія-порушника розшукують.

22 лютого, на вулиці Вокзальна у Кропивницькому поліцейський автомобіль “Toyota Prius” не переконався в безпечності маневру і врізався у вантажівку “КАМАЗ”.

В Одеській області 20-річний хлопець із Кіровоградщини “просадив” усі кошти в розважальному закладі і аби хоч якось доїхати додому, проник на територію автопарку та викрав у місцевого перевізника маршрутку. Утім, на першому ж крутому повороті за 1,5 км від місця злочину він не впорався з керуванням, врізався у залізобетонну електроопору та перекинувся.


Злата Нянько для Першої електронної газети

Поширити:

Залишити коментар:

коментар