Релігійні баталії у Кропивницькому: СБУ просить не піддаватися на російські провокації

Храм Успіння Пресвятої Богородиці у Кропивницькому / © zruchno.travel

Із урахуванням резонансних подій навколо Храму Успіння Пресвятої Богородиці, управління обласного СБУ закликає мешканців Кіровоградщини не піддаватись провокаціям та уникати спроб нагнітання міжконфесійних конфліктів.

Про це Першій електронній газеті повідомили у прес-службі У СБУ в Кіровоградській області.

“Внутрішні протиріччя на релігійному підґрунті активно використовуються спецслужбами країни-агресора та негативно впливають на імідж нашої країни на світовій арені. Цілеспрямоване інспірування російськими спецслужбами міжконфесійних конфліктів в Україні, у поєднанні з провокаціями прямої терористичної дії, може стати приводом для дестабілізації ситуації всередині держави та нагнітання соціальної напруги у суспільстві”.

У разі надходження інформації про провокації з боку організаторів масових акцій подібного характеру та спроби сіяти розбрат між вірянами, громадян просять звертатися до Управління СБ України в Кіровоградській області за телефоном гарячої лінії (0522) 36-13-06, 067-567-58-44 або скористатися електронною поштовою скринькою usbu_kvg@ssu.gov.ua.

Інформація, що надійде до обласного Управління СБ України, буде ретельно перевірена в рамках чинного законодавства. Громадянам гарантують конфіденційність.

Читайте також:

Поширити:

Залишити коментар:

коментар