Поліція почала штрафувати за порушення передвиборної агітації на Кіровоградщині

© regnum

На Кіровоградщині від початку виборчої кампанії до поліції надійшло 9 повідомлень про порушення, пов’язані з виборчим процесом. Наразі за 5 фактами, які зафіксували у Кропивницькому, Світловодську та Знам’янці, перевірки вже закінчили.

Про це Першій електронній газеті повідомили у прес-службі ГУНП в області.

Стосовно осіб склали адміністративні матеріали за ст. 212-13 (виготовлення або розповсюдження друкованих матеріалів передвиборної агітації, які не містять відомостей про установу, що здійснила друк, їх тираж, інформацію про осіб, відповідальних за випуск) та 212-14 (порушення порядку розміщення агітаційних матеріалів чи політичної реклами або розміщення їх у заборонених законом місцях) КУпАП.

“Ми готові оперативно реагувати на всі повідомлення громадян про порушення виборчого законодавства. В обласному главку відомства створено робочу групу у складі представників підрозділів превентивної діяльності, патрульної поліції та оперативних служб для вжиття відповідних заходів”, – зазначив заступник очільника ГУНП в області Олексій Ніколаєв.

Нагадаємо, у Кропивницькому з порушеннями агітували за Анатолія Гриценка та Євгенія Мураєва, а також за Сергія Капліна та Андрія Садового.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар