Директора держпідприємства в Кропивницькому районі підозрюють у корупції

© khaowdung.com

Прокуратура області затвердила обвинувальний акт відносно директора Кіровоградської державної сільськогосподарської дослідної станції НААН України. Чоловіку інкримінують зловживання під час закупівлі комбайна, що завдало держбюджету збитків на 261 тис. грн.

Про це Першій електронній газеті повідомили у прес-службі прокуратури Кіровоградської області.

Досудовим розслідуванням встановлено, що службовець, діючи в інтересах третіх осіб, при проведенні закупівлі селекційного комбайну за державні кошти уклав додаткову угоду з метою безпідставного завищення вартості техніки.

Обвинувальний акт відносно особи за ч.2 ст. 364 (зловживання службовим становищем, тобто умисне, в інтересах третіх, осіб використання службовою особою службового становища всупереч інтересам служби, що спричинило тяжкі наслідки) Кримінального кодексу України скеровано на розгляд суду.

897a73720529a2031237125efa861e4e.jpg
Семеняка Ігор Миколайович

У разі доведення вини керівнику підприємства загрожує до 8 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Зазначимо, що на сайті Кіровоградської державної сільськогосподарської дослідної станції НААН України, директором підприємства вказаний кандидат с/г наук Семеняка Ігор Миколайович.

Нагадаємо, депутата облради оштрафували за несвоєчасне подання декларації.

Читайте також: Добровеличківська РДА з порушенням закупила м’ясо для школярів

Поширити:

Залишити коментар:

коментар