Колишнього керівника одного з комунальних підприємств Світловодська судитимуть

© Pixabay

Прокуратура завершила досудове розслідування і направила у суд обвинувальний акт у кримінальному провадженні стосовно колишнього керівника одного з комунальних підприємств Світловодська, якого підозрюють у привласненні 36 тис. грн.

Про це Першій електронній газеті повідомили у прес-службі прокуратури Кіровоградської області.

Зібрані в ході досудового розслідування докази, акти інвентаризації, ревізії та висновок судової експертизи підтвердили, що колишній керівник підробив квитанції до прибуткового касового ордеру привласнив 36 тис. грн. готівки. Водночас для переконливості своїх нібито законних дій склав, підписав та видав завідомо неправдивий бухгалтерський документ про надходження коштів до каси підприємства, яке спеціалізується на організації роботи міського ринку та вивезенні побутових відходів.

“Обвинувальний акт за ч. 2 ст. 191, ч. 1 ст. 366 Кримінального кодексу України (привласнення чужого майна шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем та службове підроблення) скеровано до Світловодського міськрайонного суду для розгляду по суті, вживаються заходи щодо відшкодування шкоди, завданої інтересам територіальної громади Світловодська”, – йдеться в повідомленні прокуратури.

Нагадаємо, справу підозрюваного у хабарництві майора поліції направили у суд.

Читайте також: Поліція затримала замовника і посібника вбивства іноземця на Великій Пермській, – Козьяков

Поширити:

Залишити коментар:

коментар