Гранатомет, набої та бойові гранати: на Кіровоградщині виявили черговий схрон зброї

© Прес-група УСБУ в Кіровоградській області

Співробітники Служби безпеки України спільно з Нацполіцією виявили на Кіровоградщині черговий схрон зброї та боєприпасів. Цього разу – у Кіровоградському районі.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією прес-групи УСБУ в Кіровоградській області.

Під час перевірки оперативної інформації правоохоронці встановили, що схованка зі зброєю та боєприпасами знаходиться у покинутому будинку одного з населених пунктів Кіровоградського району. Співробітники спецслужби вилучили зі схрону гранатомет РПГ-18, п’ять бойових гранат РГД-5 та понад двісті сімдесят набоїв різного калібру.

Виявлені засоби ураження направлено на експертизу.

У рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України, тривають невідкладні слідчі дії для встановлення осіб, причетних до організації схованки.

Нагадаємо, наприкінці серпня співробітники СБУ виявили схрон зброї та боєприпасів у недобудові на околиці Кропивницького.

Нещоданво співробітники СБУ спільно з військовою прокуратурою викрили на хабарі начальника сектору реагування патрульної поліції одного з районних відділів Головного управління Нацполіції у Кіровоградській області.

А на початку вересня СБУ затримала на Кіровоградщині поліцейського, який торгував наркотиками та зброєю.

Згодом спецслужба викрила громадянина Росії, який нелегально проживав у Маловисківському районі Кіровоградщини, організував на території домоволодіння тепличне вирощування канабісу.

0b126e8aedbec2a653fbf320afdaa6bf.jpg
© Прес-група УСБУ в Кіровоградській області
4304567c7c1886e35b922f7239dc3280.jpg
© Прес-група УСБУ в Кіровоградській області
79ed7e46a3b601eebecfbf4e54cb04ae.jpg
© Прес-група УСБУ в Кіровоградській області
Поширити:

Залишити коментар:

коментар