Нетверезий чоловік на краденому мопеді тікав від патрульних

Photo by Artem Bali from Pexels

На Кіровоградщині патрульні виявили чоловіка на мопеді, який рухався з порушенням ПДР. На вимогу зупинитись водій не відреагував і вдався до втечі. Згодом чоловік кинув мопед та спробував утекти полями, однак його наздогнали та затримали. Виявилося, що втікач був нетверезий і здійснив низку крадіжок.

Подія сталася 24 серпня, близько 8 ранку, повідомляє Перша електронна газета з посиланням на сторінку Патрульної поліції Кіровоградської області у Facebook.

Як виявилось потім, водій мопеду не мав при собі посвідчення водія, реєстраційного документу на транспорт та полісу обов’язкового страхування. Натомість пред’явив пенсійне посвідчення, яке, як з’ясували патрульні, йому не належало.

Дізнавшись справжні дані особи, інспектори встановили, що водій перебуває в розшуку Вовчанським відділком поліції Харківської області за викрадення іншого транспортного засобу.

При поверхневій перевірці, яку патрульні провели громадянину згідно ст.34 Закону України “Про Національну поліцію”, виявили мобільний телефон Xiaomi Redmi 5 Plus. Він також значився, як викрадений в селищі Овідіополь Одеської області.

При спілкуванні патрульні виявили у водія ознаки алкогольного сп’яніння. Результат огляду показав 0,9 проміле, що в 4,5 рази більше допустимої норми. Патрульні склали на водія протокол за ч.1 ст.130 КУпАП.

Читайте також: У Кропивницькому на авторинку зловили крадія завдяки камерам відеоспостереження

3c2d71407a82d0e10a6a4bd889ec4a3e.jpg

9daf9fbccdaff71571e306e18beeb120.jpg

Поширити:

Залишити коментар:

коментар