Штраф або виправні роботи загрожують кропивничанину, який вдарив підлітка у “Візиті” на Ковалівці

скірншот із відео

42-річному кропивничанину, який будучи напідпитку, вдарив 11-річного хлопчика у “Візиті” на вул. Вокзальній, загрожує штраф або громадські чи виправні роботи.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією Кропивницького відділу поліції Кіровоградської області.

Особою, яка скривдила 11-річного хлопчика, виявився 42-річний житель обласного центру. Встановлено, що в момент пригоди він перебував у нетверезому стані.

Подія мала місце в Кропивницькому 12 липня. Поведінка дорослого чоловіка по відношенню до дитини викликала суспільний резонанс.

Відео: Depo.ua/Кропивницький

Із заявою до правоохоронців також звернулася і мати хлопчика. Невдовзі особу, яка скоїла правопорушення, патрульні виявили на території мікрорайону, де сталася пригода.

37118475_1579805035462527_1709321607131955200_o

Громадянина було доправлено до Кропивницького відділу поліції, встановлено його особу. Під час дачі пояснень він зізнався у скоєному.

Наразі чоловіку оголошено підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ч. 1 ст. 126 (побої і мордування) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадських робіт на строк до двохсот годин, або виправними роботами на строк до одного року.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар