В Олександрії попрощалися з військовим, якого знайшли повішеним на території частини

© Моя Олександрія

Учора, 7 липня, в Олександрії попрощалися з військовим. 45-річний Віталій Фалюн пішов з життя на мирній території, в розташуванні частини А 1815 в селищі Гончарівське Чернігівської області, де проходив службу за контрактом – його знайшли повішеним.

Покійного проводили в останню путь з вулиці Сосюри, ​​де він жив, повідомляє Перша електронна газета з посиланням на Мою Олександрію.

На похорон прийшли родичі, знайомі і однокласники. Біля труни стояла почесна військова варта, тіло було накрито з головою. Товариші по службі покійного на прощання не приїхали.

Бійця поховають в селі Головківка, де покоїться рідня.

Військового знайшли мертвим у військовій частині в селищі Гончарівське 4 липня. Пізніше стало відомо, що його знайшли повішеним.

Рідний брат покійного Володимир на похоронах розповів, що повішене тіло знайшли в закинутих військових будівлях поруч з частиною.

“Те, що він міг накласти на себе руки, я в це не вірю. Швидше за все, це алкоголь в частині, свавілля, бійки і все інше. Я може, звичайно, помиляюся. Але я часто з ним спілкувався, і він розповідав, що там кояться складні речі. Знаєте, хто там добре заробляє? Таксисти. Вони возять їм горілку в частину по 200 грн по дзвінку, можуть і жінку привезти. А передумов до суїциду не було. Ми в березні сиділи з батьками за столом і обговорювали зовсім інші теми на майбутнє. Говорили, щоб він зав’язував з поїздками, хотіли розводити свиней “, – поділився Володимир.

Мати розповіла, що син пішов на контракт добровільно на три роки, з яких півтора відслужив.

“Сам він пішов. Був в Донецьку, на передовій, у нього статус учасника бойових дій. А що сталося – ми не знаємо. Одні одне говорять, інші – інше. Начебто йде слідство”, – зазначила Галина Григорівна.

Довідка: Фалюн Віталій Григорович народився 7 вересня 1972 року. Встановлена ​​дата смерті – 2 липня 2018 року. Закінчив школу №17, потім – Олександрійське ПТУ №13 за спеціальністю машиніст екскаватора. До строкової служби в армії працював помічником машиніста екскаватора на вугільному розрізі “Верболозівський”. Після армії, у важкі 90-ті, працював, де міг влаштуватися. Потім їздив на заробітки, намагався займатися торгівлею на ринку, останнім часом, перед контрактної службою, таксував. Пішов на контрактну службу через Олександрійський військкомат в січні 2017 року, брав участь у бойових діях, має статус учасника бойових дій, служив в частині А 1815 (1-ша окрема танкова бригада). У покійного залишилися мати Галина, батько Григорій, брат Володимир, дочка від першого шлюбу, дружина і син – від другого.

© Моя Олександрія
© Моя Олександрія
© Моя Олександрія
© Моя Олександрія
© Моя Олександрія
© Моя Олександрія
© Моя Олександрія
© Моя Олександрія
© Моя Олександрія
Поширити:

Залишити коментар:

коментар