У Кропивницькому СБУ затримала податківця, який обклав даниною підприємицю

© Прес-група УСБУ в Кіровоградській області

Співробітники СБ України спільно з прокуратурою викрили начальника одного із відділів Головного управління державної фіскальної служби в Кіровоградській області на систематичному вимаганні хабарів з комерсантів.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією прес-групи УСБУ в Кіровоградській області.

Правоохоронці встановили, що посадовець, який здійснює контроль за виробництвом та обігом алкогольної та тютюнової продукції, вимагав від власниці однієї із кавʼярень обласного центру щомісячну данину за «затуляння очей» на незаконну реалізацію горілчаних виробів.

Співробітники СБ України затримали податківця неподалік кавʼярні після отримання чергового хабара у розмірі шість тисяч гривень.

Наразі вирішується питання щодо оголошення зловмиснику про підозру в скоєнні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України, та обрання запобіжного заходу.

Тривають невідкладні слідчі дії.

Нагадаємо, нещодавно співробітники СБУ викрили на Кіровоградщині механізм експорту до країни-агресора напівпровідникової хімічної речовини, яка використовується у виробництві військової техніки, зокрема – для зенітно-ракетного комплексу «Бук» та ракетно-гарматного комплексу «Панцир-С1».

Також СБУ брала участь в операції з ліквідації міжнародного каналу торгівлі людьми. Зловмисники вивозили жінок з Кіровоградщини для роботи у борделях Варшави.

Також у червні працівники СБУ викрили на хабарі землевпорядника та депутата однієї із сільських рад Кіровоградської області, які вимагали від місцевого жителя майже півтори тисячі доларів США за сприяння у наданні в оренду земельної ділянки сільськогосподарського призначення.

IMG_20180626_WA0009
© Прес-група УСБУ в Кіровоградській області
IMG_20180626_WA0002
© Прес-група УСБУ в Кіровоградській області
IMG_20180626_WA0001
© Прес-група УСБУ в Кіровоградській області
IMG_20180626_WA0010
© Прес-група УСБУ в Кіровоградській області
Поширити:

Залишити коментар:

коментар