Двоє молодиків у Кропивницькому пограбували учасника бойових дій

На вулиці Вокзальній у Кропивницькому двоє молодиків втягли у бійку учасника бойових дій, а потім зірвали з нього сумку, в якій були паспорт, посвідчення та близько 1200 гривень, і втікли. Чоловіків затримали, коли ті прийшли в лікарню зі скаргами на тілесні ушкодження.

Подія сталася учора, 3 червня, близько 9 ранку, повідомляє Перша електронна газета з посиланням на сторінку Патрульної поліції Кіровоградської області у Facebook.

Під час відпрацювання прилеглої території вказаних осіб патрульні не виявили. На місце події викликали слідчо-оперативну групу.

А через три години, близько 12-ї, на службовий планшет надійшов виклик про тілесні ушкодження. Прибувши до травмопункту лікарні по вулиці Короленка, патрульні виявили двох осіб, схожих за описом по ранковому виклику. Вони повідомили, що отримали травми вранці під час конфлікту по вулиці Вокзальна.

Відповідно до ст. 34 ЗУ «Про Національну поліцію» патрульні провели їм поверхневу перевірку, під час якої у одного з чоловіків виявили у кишені штанів паспорт на ім’я заявника та банківські картки.

Обох зловмисників було запрошено до Кропивницького відділу поліції.

Читайте також: У кропивницьких маршрутках з’явилися наклейки на підтримку українських військових

Desktop4

Поширити:

Залишити коментар:

коментар