Мешканка Світловодська знайомилася з чоловіками, а потім обкрадала їх

Photo by rawpixel.com from Pexels

Працівники поліції встановили особу злодійки, яка промишляла крадіжками мобільних телефонів. Нею виявилася 43-річна жителька міста Світловодськ. Жінка знайомилася з чоловіками, розпивала з ними алкогольні напої, а потім обкрадала. За вчинене їй загрожує кримінальна відповідальність.

Про це Першій електронній газеті повідомили у прес-службі поліції Кіровоградської області.

На початку травня до Світловодського відділу поліції надійшло повідомлення від місцевого жителя про викрадення мобільного телефону.

За цим фактом було розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

“Як з’ясували правоохоронці, потерпілий у вечірній час відпочивав у кафе. Там він познайомився з жінкою, з якою вони разом вживали алкогольні напої. Через деякий час вирішили піти до магазину за додатковою порцією алкоголю, втім торговельний заклад був уже зачинений. «Подруга» повернулася до кафе, а чоловік залишився біля магазину. Саме там його і помітила злодійка, коли вже поверталася додому. Побачивши поряд із громадянином телефон, забрала його з собою. Наступного дня жінка віднесла засіб зв’язку до знайомого у магазин. Нині викрадене вилучено”, – повідомив начальник Світловодського відділу поліції Андрій Гулий.

Окрім того, було встановлено причетність зловмисниці до крадіжки ще одного мобільного телефону, скоєної через декілька днів. За попередніми даними, з іншим потерпілим громадянка відпочивала у тому ж кафе. Після з’ясування всіх обставин злочину, буде остаточно кваліфіковано дії особи.

Читайте також: Родинний бізнес: двоє кропивничан перепродавали наркотики із сусідньої області

1

2

Фото Андрія Гулого – svetlovodsk.com.ua

Поширити:

Залишити коментар:

коментар