У квартирі померлого олександрійця знайшли арсенал зброї

Повідомлення про можливу раптову смерть 58-річного місцевого жителя надійшла до Олександрійського відділу поліції від його родичів 17 травня цього року. Відчинивши двері помешкання, правоохоронці виявили тіло небіжчика без ознак насильницької смерті. Під час огляду в одній із кімнат було виявлено предмети, схожі на автоматичну, вогнепальну і холодну зброю та набої.

Про це Першій електронній газеті повідомили у прес-службі поліції Кіровоградщини.

«Нині відомо, що непрацюючий, не судимий громадянин проживав у квартирі один, раніше не потрапляв у поле зору поліцейських, доброзичливо спілкувався з сусідами, був не конфліктним.
Заборонені предмети, зовні схожі на: автомат – у кількості 2 одиниць, гвинтівку Мосіна, карабін, два пістолети, 6 ножів та патрони різних калібрів у кількості 349 штук вилучено та направлено для проведення експертиз», – розповів начальник Олександрійського відділу поліції Володимир Горяний.

Читайте також: На автобусній зупинці в Олександрії сталася різанина

Інформацію за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами». Обставини події з’ясовують слідчі.

1_1

Поширити:

Залишити коментар:

коментар