На автобусній зупинці в Олександрії сталася різанина

© Юрий Кузнецов

Учора, 17 травня, на автобусній зупинці по вулиці Гагаріна в Олександрії між двома чоловіками стався конфлікт. У результаті один чоловік дістав ніж і завдав декілька ударів опоненту. Після інциденту нападник утік разом із приятелем. Постраждалого з різаними ранами лівої кисті та двома пораненнями в живіт госпіталізували в лікарню.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на “Мою Олександрію“.

Як зазначили на сайті поліції Кіровоградщини, конфлікт ставлся між 34-річним потерпілим та іншим громадянином.

Правоохоронці за лічені хвилини встановили свідків пригоди та склали орієнтування з прикметами зловмисника. А тим часом 36-річний раніше судимий нападник встиг забігти до свого знайомого, зняти з себе закривавлений одяг та сховати ніж.

Однак уникнути покарання йому так і не вдалося. Поліцейські розшукали чоловіка на одній із вулиць, коли він, намагаючись не привертати до себе уваги, повертався до свого помешкання.

Розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 15 ч. 1 ст. 115 (замах на вбивство) Кримінального кодексу України, триває. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

У лікарні “Моїй Олександрії” повідомили, що потерпілий знаходиться в реанімації.

Читайте також: Неподалік Олександрії Hyundai злетів з дороги і перекинувся на дах

Поширити:

Залишити коментар:

коментар