Нетверезий кропивничанин випробував на міцність маршрутку

У Кропивницькому на вул. Преображенська нетверезий пішохід врізався у бік маршрутки №130. Водій пропустив захмілілого чоловіка, рушив, але той всеодно вдарився у бік автобуса.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією патрульної поліції області.

Пригода трапилася 11 травня близько 16 години. До патрульних надійшов виклик про дорожньо-транспортну пригоду з потерпілими по вулиці Преображенська.

Прибувши на місце події, патрульні виявили лише потерпілого, якому лікарі вже надавали першу допомогу.

Читайте також: Водій маршрутки №44 ударив пасажирку за нібито агресивну поведінку (ВІДЕО)

За словами очевидців, пішохід у нетверезому стані переходив дорогу. Водій автобуса, який рухався за маршрутом №130, дав йому дорогу і продовжив рух. Але чоловіка раптово повело у зворотньому напрямку і він вдарився у бік маршрутки. Водій покинув місце ДТП, щоб завершити перевезення пасажирів.

Патрульні одразу розшукали його за встановленим маршрутом. Свою причетність до пригоди він не заперечував. Правоохоронці викликали слідчо-оперативну групу для встановлення всіх обставин події.

Патрульна поліція нагадує, що у разі причетності до дорожньо-транспортної пригоди водій зобов’язаний виконували п.п. 2.10 Правил дорожнього руху України. Серед них, залишатися на місці пригоди, вжити всіх можливих заходів для збереження слідів пригоди і огородження їх.
Будьте уважні та обережні на дорогах!

Читайте також: Кропивницькі патрульні зупинили 2 арештовані маршрутки

Поширити:

Залишити коментар:

коментар