Нетверезий водій мікроавтобуса чинив опір кропивницьким патрульним

Нетверезий водій за кермом мікроавтобусу “Mercedes” створив аварійну ситуацію на вулиці Яновського, а коли до нього підійшли патрульні, то він закрився у машині, а потім почав тікати.

Подія сталася учора, 7 травня, близько 20:00, повідомляє Перша електронна газета з посиланням на сторінку патрульної поліції Кіровоградської області у Facebook.

По вулиці Яновського на смугу зустрічного руху, по якій рухався екіпаж патрульної поліції, виїхав мікроавтобус “Mercedes”, чим створив аварійну ситуацію. Патрульні зупинили транспортний засіб і поінформували водія про причину зупинення.

На вимогу поліцейських пред’явити документи для перевірки, водій повідомив, що вони залишились у автотранспорті і повернуся за ними. Проте він забіг в авто, зачинився і заявив, що не виходитиме. На вимогу поліцейських вийти з авто, чоловік не реагував. Вимогу повторили тричі.

Тоді інспектори повідомили, що його дії розглядаються, як злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського при виконанні ним службових обов’язків, відповідно до статті 185 КУпАП. Також громадянинові повідомили про його затримання.

Читайте також: Патрульні не заперечують, що склали протокол на ймовірно нетверезого колегу

У відповідь чоловік почав підіймати скло водійських дверей. В цей час інспектор попередив про відповідальність за злісну непокору і, щоб завадити його діям, поклав руку на скло, але її сильно затисло.

Для припинення правопорушення патрульними було прийняте рішення розбити скло водійських дверей мікроавтобуса і притягнути водія до відповідальності. Злякавшись рішучих дій правоохоронців, кермувальник вибіг через пасажирські двері і був затриманий.

Також у нього були виявлені ознаки алкогольного сп’яніння, тому його доставили до лікувального закладу для освідування. Лікарі зафіксували результат 0,9 проміле, що в 4,5 рази перевищує допустиму норму.

На водія було склали 4 адмінматеріали: створення аварійної обстановки (ч. 4 ст. 122 КУпАП), дрібне хуліганство (ст. 173 КУпАП), злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського (ст. 185 КУпАП), керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння (ст. 130 КУпАП).

Читайте також: Поліцейські влаштували гонку-переслідування за нетверезим кропивничанином

Водій мікроавтобуса у стані сп’яніння чинив патрульним опір при затриманніВчора, 7 травня, близько 20 години по вулиці Яновського на смугу зустрічного руху, по якій рухався екіпаж патрульної поліції, виїхав мікроавтобус Mercedes, чим створив аварійну ситуацію.Патрульні зупинили транспортний засіб і поінформували водія про причину зупинення. На вимогу поліцейських пред’явити документи для перевірки, водій повідомив, що вони залишились у автотранспорті і повернуся за ними. Проте він забіг в авто, зачинився і заявив, що не виходитиме. На вимогу поліцейських вийти з авто, чоловік не реагував. Вимогу повторили тричі.Тоді інспектори повідомили, що його дії розглядаються, як злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського при виконанні ним службових обов'язків, відповідно до статті 185 КУпАП. Також громадянинові повідомили про його затримання.У відповідь чоловік почав підіймати скло водійських дверей. В цей час інспектор попередив про відповідальність за злісну непокору і, щоб завадити його діям, поклав руку на скло, але її сильно затисло.Для припинення правопорушення патрульними було прийняте рішення розбити скло водійських дверей мікроавтобуса і притягнути водія до відповідальності. Злякавшись рішучих дій правоохоронців, кермувальник вибіг через пасажирські двері і був затриманий.Також у нього були виявлені ознаки алкогольного сп’яніння, тому його доставили до лікувального закладу для освідування. Лікарі зафіксували результат 0,9 проміле, що в 4,5 рази перевищує допустиму норму.На водія було складено 4 адмінматеріали: створення аварійної обстановки (ч. 4 ст. 122 КУпАП), дрібне хуліганство (ст. 173 КУпАП), злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського (ст. 185 КУпАП), керування транспортними засобами у стані алкогольного сп'яніння (ст. 130 КУпАП).#Kroppolice, #ПатрульнаПоліціяФотографії даної події розміщені у коментарях публікації.

Опубліковано Патрульна поліція Кіровоградської області 8 травня 2018 р.

32089789_1503950983047933_8675115656179351552_n

32157207_1503950823047949_1495766985542205440_n

Поширити:

Залишити коментар:

коментар

2 коментаря до Нетверезий водій мікроавтобуса чинив опір кропивницьким патрульним

  1. А нельзя было не выбивать окно? А по нормальному попробовать. Не полиция а неадекваты.
    И где там видны полосы, что видно что он выехал на встречку? Или это полиция сама решила где на этой дороге встречка? Учите ПДД!

    • А не можна новину нормально прочитати? Не читачі, а неадеквати. Там чітко вказано, що чоловіка ТРИЧІ по-нормальному попросили показати документи. І перевищення норми алкоголю в крові у 4,5 рази – це так, дрібниці, ага.

Коментарі заборонені.