Водій маршрутки №44 ударив пасажирку за нібито агресивну поведінку

скріншот із відео

У Кропивницькому водій маршрутки №44 ударив жінку, яка, за його словами, поводилася агресивно і принижувала його. За цей свій вчинок кермувальник поплатився робочим місцем.

Днями у соцмережі Instagram на неофіційній сторінці krop.police опублікували відео, як чоловік б’є жінку в обличчя і гучно лається.

Користувачі соцмережі у коментарях припустили, що відбувалося це на кінцевій зупинці 44-го маршруту на селищі Гірничому, а чоловік, який вдарив жінку – водій цього маршруту.

Із короткого відео було незрозуміло, чому почався конфлікт, і що змусило цього чоловіка так вчинити щодо жінки. Думки кропивничан розділилися – одні засуджували дії водія, інші закликали не робити передчасних висновків, адже ця жінка може виявитися, наприклад, крадійкою.

Один з користувачів соцмережі Instagram написав, що він є автором відео і пояснив, що жінка сама провокувала водія, принижувала і нецензурно висловлювалася у його бік.

Screenshot_13
скріншот коментаря із соцмережі Instagram

Пізніше з’явилося більш повне відео цього інциденту.

УВАГА! У ВІДЕО ПРИСУТНЯ НЕЦЕНЗУРНА ЛЕКСИКА!!!

Опубліковано Лизою Силиян 7 травня 2018 р.

Пролив світло на цю темну історію директор транспортного підприємства “Олікс”, яке обслуговує маршрут №44 Дмитро Вінницький. Він переказав Першій електронній газеті версію, яку йому озвучив водій.

За словами керівника, ця подія трапилася минулої п’ятниці, 4 травня, але водій нікому не повідомив про цей випадок.

“За словами водія, жінка зайшла у автобус на зупинці “Типографія”. Вона була дуже нетвереза і всю дорогу сварилася й матюкалася. Уже на кінцевій, коли вона виходила, знову почала нецензурно висловлюватися і принижувати його. Водій, каже, що довго сидів терпів це, але на кінцевій не витримав і вступив з нею у перепалку. Вона знову поперла на нього і він каже, що не стримався”, – розповів Дмитро Вінницький.

За словами керівника ПП “Олікс”, у водія того дня якраз були іменини. Можливо це стало додатковим чинником того, що він не стримався.

Дмитро Вінницький також повідомив, що сьогодні звільнив цього водія з роботи:

“Ми його звільнили сьогодні.

Хоч до нього ніколи й не було зауважень. Бити жінку він не мав ніякого права.


 Дмитро Васильєв, Перша електронна газета

Поширити:

Залишити коментар:

коментар