У Черкасах спіймали злочинця, який з 2010 року був у розшуку в Кропивницькому

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Днями у Черкасах за порушення правил дорожнього руху поліцейські зупинили водія, який перебував у розшуку в Кропивницькому з 2010 року. Під час затримання у сусідній області чоловік кинувся тікати, а коли правоохоронці його наздогнали, то знайшли в кишенях амфетамін.

Інформує Перша електронна газета з посиланням на Патрульну поліцію Черкаської області.

“4 травня під час патрулювання вулиці Смілянської, поліцейські помітили автомобіль Mazda, який порушив Правила дорожнього руху та проїхав на заборонений сигнал світлофора. Зупинивши транспортний засіб, у спілкуванні з інспекторами, водій та пасажир помітно нервували через що, було прийнято рішення провести поверхневу перевірку згідно ст. 34 ЗУпНП, – йдеться у повідомленні поліції, – Тим часом, водій кинувся тікати з місця події. Наздогнавши його, поліцейські виявили 2 згортки з порошкоподібною речовиною, схожою на амфетамін. Встановлюючи особисті дані затриманого з`ясувалось, що він з 2010 року перебуває в розшуку поліцією Кропивницького за вчинення злочину передбаченого ч.2 ст.186 ККУ”.

Патрульні викликали слідчих, які в подальшому займаються справою.

Світлина від Патрульна поліція Черкаської області.

Світлина від Патрульна поліція Черкаської області.

Довідка: 

Ч.2 ст.186 ККУ. Грабіж, поєднаний з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров'я потерпілого, або з погрозою застосування такого насильства, або вчинений повторно, або за попередньою змовою групою осіб, - карається позбавленням волі на строк від чотирьох до шести років.

Нагадаємо, співробітники Служби безпеки України викрили у Кропивницькому на хабарі старшого оперуповноваженого управління захисту економіки в Кіровоградській області Національної поліції. Майор поліції нібито вимагав від керівника одного з фермерських господарств двадцять тисяч доларів США за не притягнення до кримінальної відповідальності за підробку документів.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар