Кропивницькі патрульні зупинили 2 арештовані маршрутки

Кропивницькі патрульні зупинили дві маршрутки, на які накладений арешт, але в них перевозили пасажирів. Окрім того, в одній із них був відсутній аварійний вихід, а в іншій знаходилися два додаткові місця для сидіння, які не передбачені конструкцією.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на сторінку патрульної поліції Кіровоградської області у Facebook.

2 травня близько 10-ї години ранку на автодорозі «Кропивницький – Платонове» поблизу села Димине Новоукраїнського району патрульні зупинили маршрутне таксі з метою перевірки безпеки дорожнього руху під час перевезення пасажирів. Виявилось, що у даному транспорті відсутній аварійний вихід, що є суттєвим порушенням встановлених правил.

Читайте також: Водій маршрутки №14 створив аварійну ситуацію у Кропивницькому

Вже наступного дня близько 11 години ранку у Кропивницькому по вулиці Короленка патрульні перевіряли черговий пасажирський автобус, в якому виявили 2 додаткових місця для сидіння, не передбачених конструкцією.

В обох випадках патрульні перевірили дані пасажирські транспорти по облікам МВС і з’ясували, що на кожен з них накладений арешт Подільським відділом державної виконавчої служби України міста Кропивницький ГТУЮ Кіровоградської області.

За виявлені порушення були винесені постанови, а транспортні засоби доставлені на майданчик тимчасового тримання.

Нагадаємо, у Кропивницькому з 20 квітня проводиться комплекс цільових заходів під умовною назвою «Перевізник», метою яких є профілактика та зниження аварійності за участю пасажирського транспорту. Відпрацювання даної операції патрульні проводять як на дорогах міста, так і за його межами.

Читайте також: Несправні гальма, заблоковані аварійні виходи і ще сотня порушень: як у Кропивницькому перевіряли перевізників

Поширити:

Залишити коментар:

коментар