Водій маршрутки №14 створив аварійну ситуацію у Кропивницькому

Водій маршрутки №14 на перехресті не пропустив автомобіль “Peugeot”, який рухався у зустрічному напрямку, тим самим створив аварійну ситуацію на вулиці Велика Перспективна у Кропивницькому.

Подія сталася сьогодні, 26 квітня, близько 10:30, повідомили кореспонденту Першої електронної газети поліцейські.

“Маршрутка рухалася зі сторони спортшколи, а Peugeot із площі Героїв Майдану. На перехресті Великої Перспективної з вулицею Преображенською водій маршрутки здійснив поворот ліворуч, не надавши переваги у русі легковику. У салоні маршрутки було декілька пасажирів”, – зазначили патрульні.

Читайте також: Водій кропивницької маршрутки №14 потрапив у ДТП, коли їхав на обід

По факту даного правопорушення на маршрутника склали протокол. Правоохоронці вилучили у нього водійське посвідчення і видали тимчасовий дозвіл на керування транспортним засобом.

Якщо у суді водія визнають винним, він заплатить штраф або виконуватиме громадські роботи.

Зазначимо, що маршрут №14 у Кропивницькому обслуговує перевізник ПП “Автобаз Кіровоград”.

Довідка:

Аварійна обстановка – це ситуація, за якої інші учасники дорожнього руху були змушені різко змінити швидкість, напрямок руху або вжити інших заходів щодо забезпечення особистої безпеки або безпеки інших громадян, що підтверджені фактичними даними, а саме: поясненнями особи, яка притягається до адміністративної відповідальності, потерпілого, свідків, показань технічних приладів та засобів фото- і відеоспостереження та іншими документами.

Читайте також: Водій маршрутки №4 давав решту на ходу і скоїв ДТП у Кропивницькому

Поширити:

Залишити коментар:

коментар