За “невдалий жарт” про викинуте посвідчення водій маршрутки №134 може втратити роботу

Сьогодні, 18 квітня, кропивницьких ЗМІ розповсюджувалася інформація про те, що водій маршрутки №134 нібито викинув посвідчення матері загиблого учасника АТО Ігіта Гаспаряна. Після розслідування інциденту, начальник управління розвитку транспорту та зв’язку міськради Олександр Вергун зазначив, що водій не викидав посвідчення, а просто “невдало пожартував”.

Про це йдеться на сторінці міськради Кропивницького у Facebook, повідомляє Перша електронна газета.

“В управління надійшла скарга щодо нетактовної поведінки по відношенню до пасажирки, яка є матір’ю бійця загиблого у зоні АТО. У заяві йшлося, що жінка дала водієві посвідчення, яке надає їй право на безкоштовний проїзд. Чоловік це посвідчення перевірив і на прохання його повернути назад відповів: “Я його викинув”, – розповідає Олександр Вергун. – Ми оперативно викликали директора підприємства та водія, аби той надав пояснення стосовно цієї ситуації. Чоловік зазначив, що дійсно взяв посвідчення, а коли його попросили повернути назад, то з його вуст пролунав недолугий жарт”.

Олександр Вергун додав, що управління транспорту зв’язалося зі старшим сином пасажирки і він підтвердив інформацію, що водій не викидав посвідчення, а лише невдало пожартував. Тому вчинок водія можна розцінювати як нетактовну поведінку.

Зі слів Олександра Вергуна, управління транспорту вирішило рекомендувати керівнику підприємства, яке обслуговує цей маршрут (перевізник КТ “Автолегіон Варванської Ю.В.”, керівник – Тетяна Глибенко – ред.), вжити дієві заходи стосовно водія: адміністративне покарання або розірвання трудової угоди.

Також начальник управління транспорту зазначив, що керівництво підприємства зустрінеться з пасажиркою і спробує владнати цю ситуацію.

Коментар Олександра Вергуна щодо нетактовної поведінки водія 134-го маршруту

Сьогодні у Кропивницькому сегменті Фейсбуку з'явилась новина про те, що водій маршрутки 134 ніби викинув посвідчення матері загиблого учасника АТО Ігіта Гаспаряна. Управління розвитку транспорту та зв'язку Міської ради Кропивницького провело розслідування цього інциденту. Його результати – на відео

Опубліковано Міська рада міста Кропивницький 18 квітня 2018 р.

Як повідомив Першій електронній газеті радник міського голови з питань АТО Віктор Танцюра, інцидент трапився у маршрутці з держномером “ВА 1967 АА”.

Нагадаємо, на водія цієї маршрутки вже скаржилися пасажири. 28 вересня 2017 року він не зупинив маршрутне таксі у відведеному для цього місці (зупинка біля Depot), бо побачив літніх людей. Як повідомили кропивничани у спільноті “Громадський контроль пасажирського транспорту Кропивницького”, він “протягнув” маршруткою далі для висадки тих, хто вже їхав, а люди з сумками бігли за маршруткою. Водій їх не дочекався і поїхав.

Зазначимо, що маршрути №4️, 111 та 134 обслуговує КТ “Автолегіон – Варванської Ю.В.”, яким керує Тетяна Глибенко.

ОНОВЛЕНО:

Маршрутника, який невдало пожартував над мамою загиблого АТОвця, повезли на могилу Героя
Як маршрутник пояснив свій невдалий жарт над мамою загиблого АТОвця (ВІДЕО)

Поширити:

Залишити коментар:

коментар