За тиждень на Кіровоградщині попередили три випадки крадіжок на залізниці

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
© Leopolis.news

Із 1 по 7 квітня у Знам’янській дирекції залізничних перевезень попередили три спроби зазіхань на вантажі, що перевозяться, та майно залізниці.

Інформує Перша електронна з посиланням на прес-центр регіональної філії «Одеська залізниця».

Загалом у період з 1 по 7 квітня працівники відомчої воєнізованої охорони філії «Одеська залізниця» розкрили та попередили 8 випадків злочинних зазіхань на вантажі, що перевозяться, та майно залізниці на суму 151,8 тис. грн. У підсумку затримано 15 осіб.

Три випадки попереджено у Знам’янській дирекції залізничних перевезень: станцій Знам’янка, Червоне Озеро (Долинський район) та район залізничного мосту 218 км перегону Помічна – Новоукраїнка. Також один випадок попереджено на станції Арциз Одеської дирекції залізничних перевезень. Чотири випадки зафіксовано у межах Херсонської дирекції залізничних перевезень, зокрема по станціях Кульбакине, Снігурівка, Миколаїв та Херсон-Порт.

Найбільше зловмисники «цікавляться» елементами верхньої будови колії (підкладки, костилі, закладні болти з гайками, балансир стрілочного переводу), вантажем з вагонів (чавун, вугілля, зерно), кабелем магістрального зв’язку та, навіть, дровами.

Працівники відомчої воєнізованої охорони злагоджено співпрацювали з місцевими відділами поліції – всіх затриманих було передано правоохоронцям. Ведеться слідство.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар