В Олександрії чоловік повісився у власному гаражі

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
© news-front.info

В Олександрії чоловік покінчив життям самогубством. Чоловік повісився на мотузці, яку закріпив на балці в гаражі. Тіло знайшли 14 березня.

Про це Олександрійським новинам повідомила інспектор Олександрійського відділу поліції Оксана Міхно, інформує Перша електронна.

“Про трагедію поліцейським повідомили лікарі “швидкої допомоги” 14 березня. Вони розповіли, що чоловік 1974 року народження покінчив з життям у власному гаражі. Слідчо-оперативна група підтвердила факт. Ознак насильницької смерті на тілі чоловіка не знайшли. Його направили на судово-медичну експертизу для встановлення точних причин смерті”, – йдеться у повідомленні олександрійського видання.

Подію зареєстрували за частиною 1 статті 115 з позначкою “самогубство”. Як відзначається, наразі проводяться розшукові заходи.

За неофіційною інформацією, передсмертної записки на місці не знайшли. Чоловік повісився на мотузці, яку закріпив на балці в гаражі.

Як повідомлялося, 11 березня в Олександрії скоїв самогубство студент.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар