У Гайвороні спіймали молодиків, які побили і пограбували пенсіонера на Донеччині

Жорстоко побивши та пограбувавши пенсіонера, «дует» зловмисників виїхав з Донеччини на Кіровоградщину. Правоохоронці двох областей розробили оперативну комбінацію та об’єднали зусилля і як результат, підозрюваних затримали у Гайвороні.

Про це йдеться на сайті Нацполіції України, повідомляє Перша електронна газета.

14 лютого до Покровського відділу поліції Донецької області надійшло повідомлення від мешканки Родинського про те, що вона виявила свого 90-річного родича у непритомному стані з тілесними ушкодженнями. З будинку зникла побутова техніка.

Проведеними першочерговими невідкладними заходами було встановлено особи зловмисників. Ними виявилися мешканці Кіровоградської області 22 та 23 років. Старший з розшукуваних кілька років мешкав у Родинському.

Перевіривши місця ймовірного перебування розбійників, праовохоронці з’ясували, що ті покинули територію області і стали переховуватися на батьківщині. Орієнтування отримали кіровоградські колеги, до процедури затримання долучилися й співробітники Покровського відділу поліції. Кайданки замкнулися на втікачах у м.Гайворон Кіровоградської області.

З’ясувалося, що того дня поплічники завітали до власника приватного будинку. Коли пенсіонер відкрив двері, гості почали вимагати гроші. Почувши, що коштів у старого немає, стали бити, аж поки господар не втратив свідомість.

У пошуках необхідної суми нападники перевірили весь дім, а потім прихопили із собою телевізор, мобільний телефон та набір ножів.

Наразі обом затриманим повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст. 187 “Розбій” Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 12 років позбавлення волі. Судом їм обрано запобіжний захід – тримання під вартою. Речові докази по справі вилучено.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар