У Світловодську “татусь” із легендою обкрадав дитсадки

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Працівники поліції встановили особу зловмисника, який здійснював крадіжки речей з дошкільних закладів. Загалом 25-річний раніше судимий чоловік перевіряється на причетність до 11 фактів вчинення кримінальних правопорушень. Чоловік приходив нібито оформити свою дитину у дитсадок, а натомість виносив із закладу гроші, мобільні телефони, сумочки, барсетки. Те, що не продавалось, він викидав у колишньому гаражі.

Інформує Перша електронна газета за матеріалами Світловодського відділу поліції Кіровоградської області.

До Світловодського відділу поліції надходили звернення про те, що невідома особа здійснює крадіжки речей з приміщень дошкільних закладів. До рук злодія потрапляли переважно жіночі сумочки, а також барсетки, мобільні телефони і гроші.

«Поліцейські встановили особу зловмисника, причетного до крадіжок. Як з’ясувалося, чоловік приходив до закладу нібито з наміром оформити свою дитину до садочка. Тим часом, користуючись можливістю, нишпорив у приміщеннях і викрадав речі. Чужі мобільні телефони продавав, виручені кошти залишав собі. Від сумочок та барсеток позбувався, викидаючи їх до колишнього гаражного приміщення», – повідомив начальник Світловодського відділу поліції Андрій Гулий.

За цими фактами триває розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 5 років.

Читайте також: Прокуратура вимагатиме все-таки взяти під варту афганця, який влаштував різанину у Світловодську

Поширити:

Залишити коментар:

коментар