У Кропивницькому порив води в закинутому будинку “пошкодив” газову трубу

У службу порятунку надійшло повідомлення про те, що за адресою по провулку Веселому, 1А у Кропивницькому, на території занедбаного будинку, внаслідок пориву труби водопостачання стався зсув ґрунту. Це призвело до часткового руйнування господарчої споруди та газової труби.

Про це йдеться на сайті міськради, повідомляє Перша електронна газета.

Для з’ясування обставин, що склалися у зв’язку із даною ситуацією, на місце події виїхали начальник управління з питань НС та ЦЗН міської ради Сергій Коваленко та начальник Кропивницького міськрайонного відділу УДСНС в області Валерій Жилін.

“Як з’ясувалось, підтоплення було спричинене протіканням крану, що знаходився на території занедбаного домоволодіння, де ніхто не проживає з 2015 року. Вода витікала у подвір’я протягом місяця, це і стало причиною зсуву ґрунту біля гаражного кооперативу, – зазначив Сергій Коваленко. – З метою усунення наслідків події було залучено аварійні бригади ОКВП “Дніпро-Кіровоград”, “Кіровоградгаз” та КП “Універсал-2005”.

За словами Сергія Коваленка, після з’ясування усіх обставин даний будинок аварійною бригадою ОКВП “Дніпро-Кіровоград” було відключено від водопостачання, а фахівці “Кіровоградгазу” відрізали його від магістралі газопостачання та опломбували.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар