Колишнього працівника “Кіровоградтепло” спіймали під час крадіжки металу зі старої роботи

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Учора, 28 січня, близько першої ночі із теплогенеруючого підприємства ТОВ «ЦНТІ УНГА» двоє кропивничан намагалися накрасти металу. Один із затриманих виявився колишнім працівником цього підприємства.

Про це повідомляється на офіційній сторінці Патрульна поліція Кіровоградської області, інформує Перша електронна.

“Патрулюючи вулицю Пацаєва, патрульний екіпаж виявив автомобіль ГАЗ, який стояв під транспортними воротами ТОВ «ЦНТІ УНГА». На території підприємства інспектори помітили світло ліхтарів та почули гуркіт металу. Підійшовши ближче – побачили двох невідомих осіб, які передавали через паркан металеві вироби та вантажили їх до автівки. Відповідальна особа від підприємства підтвердила, що речі, які вантажили в авто, є власністю ТОВ «ЦНТІ УНГА»”, – йдеться у повідомленні.

Правопорушників затримали та доправили до міського відділу поліції. Один з них, як з’ясувалося – колишній працівник цього підприємства. На місце події викликали слідчо-оперативну групу.

Нагадаємо, 15 січня інспектори отримали інформацію про те, що на території Набережної, чути металевий гуркіт. По приїзду поліцейські побачили двох чоловіків, які стояли біля металевого паркану і тримали в руках кувалду та монтувалку. Поруч був автомобіль “Skoda”. Під час поверхневого огляду салону, патрульні виявили ножівку по металу та ще одну кувалду.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар